Prijzen

Ter Maerel Classic

Ter Maerel Elegance

Ter Maerel A La Carte

Veelgestelde Vragen

Snel antwoord op uw vragen

Als u aanvullende vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons toegewijde team voor persoonlijke hulp.

Om een op maat gemaakte offerte te ontvangen, bezoek de contactpagina van onze website of bel ons team rechtstreeks via +32468471162. We helpen graag bij het samenstellen van een pakket dat aan al uw unieke evenementbehoeften voldoet.

Ter Maerel verzorgt diverse evenementen, waaronder bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, intieme vieringen en herdenkingen van het leven. Onze veelzijdige ruimtes zijn ontworpen om verschillende gelegenheden te voorzien.

Ja, u heeft de flexibiliteit om te kiezen tussen onze interne catering of het meebrengen van een externe cateringservice naar keuze. We streven ernaar om aan uw voorkeuren tegemoet te komen om van uw evenement echt iets unieks te maken.

Ter Maerel biedt een geweldig avontuur met ervaren chefs die voortreffelijke menu’s samenstellen. Onze toewijding aan culinaire excellentie zorgt voor een heerlijke eetervaring voor u en uw gasten.

Zeker! We nodigen u uit om een rondleiding te plannen van onze evenementruimtes. Neem contact op met ons team, en we laten u graag de locatie zien, bespreken de opties en beantwoorden eventuele aanvullende vragen die u heeft.

× Vragen?